Få vores nyheder på mail

Kommunikationsmedarbejder til DCU (deltid)

Nyhed   •  Apr 20, 2017 14:33 CEST

Kommunikationsmedarbejder til Danmarks Cykle Union (deltidsstilling)

VI ELSKER CYKELSPORT – HVAD MED DIG?

Har du blik for, hvad der rører sig blandt vores medlemmer? Har du forståelse for, at vores klubber, deres medlemmer og de frivillige er kernen i Danmarks Cykle Union? Kan du formidle nyheder om cykelsporten? Har du indgående kendskab til og interesse for SoMe? Kan du modellere lidt om på vores hjemmeside ny.cyklingdanmark.dk, så den bliver mere brugervenlig for vores medlemmer?

Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger en deltids kommunikationsmedarbejder (15-20 timer). I første omgang er stillingen tidsbegrænset til 1. december 2017 med mulighed for forlængelse.


Om dig

  • Du skal have et indgående kendskab til cykelsport
  • Vi forventer, at du er en stærk kommunikator skriftligt
  • Du skal arbejde hjemmevant med SoMe
  • Du skal have mulighed for fleksible arbejdstider
  • Vi har en hyggelig og uformel stemning i administrationen – så vi forventer også en kvik og sjov bemærkning fra dig i ny og næ


Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv en velformuleret ansøgning på max. en enkelt A4-side og fortæl, hvorfor jobbet er noget for dig, og hvorfor du er noget for os, og hvis du har mulighed for det, må du meget gerne dokumentere, at du er skarp til skriftlig dansk og kan få noget fra hånden.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Jens-Erik Majlund på jem@dcu-cykling.dk eller ringe på tlf. 21455829.

Ansøgning: Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning inden 8. maj 2017 - vi kalder løbende til samtale. Ansøgningen sendes til job@dcu-cykling.dk.


Om Danmarks Cykle Union

Danmarks Cykle Union (DCU) er en interesseorganisation for aktive cykelryttere og alle, der klæder om og bruger cyklen som konkurrence-, trænings- eller motionsredskab. DCU består af mere end 300 klubber og samlet over 30.000 medlemmer fordelt over hele landet. Klubberne spænder vidt fra motionsklubber med fokus på hygge og sjov til superelite-klubber med ryttere på absolut topniveau.

Vores administration ligger i Idrættens Hus i Brøndby, hvor du får arbejdssted.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar