Få vores nyheder på mail

Banelandsholdet kører U19-rytternes Gent-Wevelgem

Nyhed   •   Mar 14, 2017 17:22 CET

Trofæet, Mads Pedersen sidste år hentede hjem til Danmark, da han vandt U23- udgaven af Gent-Wevelgem.

Danmarks bedste U19-baneryttere får et lidt uvant underlag, når de søndag den 26. marts kører den belgiske forårsklassiker Gent-Wevelgem. Seks mandlige og en kvindelig U19-rytter er udtaget.

Danmark har oftest deltaget med landevejens landshold, men denne gang har banerytterne fået turen. U19-landstræner Thomas Dalsted tager ryttere med som er aktive i Danmarks Cykle Unions to kraftcentre i Odense og Ballerup. 

Johan Langballe, Team Herning CK Junior. Johan Price-Pejtersen, Mathias Larsen og Ludvig Wacker alle fra Team Børkop Cykler - Carl Ras Roskilde Junior samt Oliver Wulff og Marcus Hansen fra Team PythonPro.com-Velowear er alle udtaget til de herreudgaven.

Løbet skal over den kendte Kemmelberg-stigning flere gange samt et par af de nærliggende stigninger. De kommer alle i løbets sidste halvdel og kan være afgørende for løbets udfald.

- Sidste år kørte morgenudbruddet hjem og vandt, så vi skal være indstillet på et meget taktisk løb. Det er vigtigt, at vi er aktive og klar i alle løbets faser, så vi holder os inde i kampen om sejren. Vi forventer at kunne være med i finalen og køre med om sejren med et par ryttere, uanset hvordan løbet bliver kørt.

Emma Norsgaard (Team Rytger p/b cykeltoj-online.dk) har fået plads som gæst på et lokalt U19-hold i damernes udgave af Gent-Wevelgem. 

- Deres løb køres på en lukket rundstrækning, hvor en spurt i en større gruppe er sandsynlig. Det burde passe Emma godt, siger Thomas Dalsted.

Danmarks landshold hentede ultimativ succes sidste år, da Mads Pedersen vandt U23-rytternes løb. Mads Pedersen, der nu kører på World Tour-holdet Trek-Segafredo vandt spurten i en mindre gruppe.

Gent-Wevelgem bliver kørt søndag den 26. marts.

 

Kommentarer (1)

    Kan i ikke rette team navn til Team PythinPro.com - Velowear, som holdet hedder. Det vil gøre vores sponsorer glade.. Tak

    - Tom Levå - 2017-03-14 17:55 CET

Tilføj kommentar

Kommentar